Ładowanie

Opinie

Opinie

2017-01-31 21:16:08

"Trafiłam do lecznicy na nocnym dyżurze. Bardzo sympatycznie i fachowo. Młodziutki Pan doktor profesjonalnie dokonał ekstrakcji, po uprzednim prześwietleniu. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję :-)" źródło: google opinie (Racławicka)

2017-01-30 12:08:07

Polecam Lek. stom. pana Mikołaja Lepczyńskiego (przyjmuje w lecznicy przy ul. Puławskiej). Bardzo szybka a zarazem dokładna, profesjonalna pomoc. Pan doktor wraz z przemiłą Panią asystent wprowadzili bardzo sympatyczną i spokojną atmosferę i zminimalizowali stres który zawsze towarzyszy mi przy takich zabiegach. Cały zabieg kanałowego leczenia był dokładnie wytłumaczony, " po wszystkim" zrobione zdjęcie RTG na którym został mi pokazany perfekcyjnie zrobiony ząb. Prawie rok po zabiegu i nic się złego nie dzieje. Polecam :)

2017-01-30 11:59:50

Trafiłam do lecznicy przy ul. Puławskiej z polecenia i nie żałuję. Bardzo miła obsługa, czysto, profesjonalna pomoc, szybko i (na ile to tylko możliwe) bezboleśnie. Polecam :)

2017-01-26 11:45:09

"Generalnie wizyta u stomatologa nie należy do najprzyjemniejszych,ale tu było całkiem spoko." źródło: google opinie (Racławicka)

2016-12-15 00:00:00

"Leczę się u Pani Wesołowskiej ma rewelacyjne podejście do mnie która panicznie boi się dentysty oraz do dzieci i wszyscy są bardzo zadowoleni" źródło: google opinie

2016-12-12 11:52:02

"Dzisiaj poszłam do dentysty na rwanie zęba. Panika totalna. Jednak w gabinecie czekała mnie miła niespodzianka. Pani doktor jest bardzo miła, wszystko mi tłumaczyła, ani znieczulenie,ani rwanie nie bolało w ogóle. Bardzo polecam." źródło: google opinie (Racławicka)

2016-10-19 00:00:00

"Pani Doktor Dobieżyńska - super babka, profesjonalista w każdym calu, do tego bardzo miła i ciepła osoba. Serdecznie polecam ! :)" źródło: google opinie

2016-10-16 20:10:07

"Весьма хорошая клиника. Врачи приветливые, выслушают и обьяснят все до мелочей если попросить. Качеством обслуживания остался очень доволен (чистка, пломбы). Сделали скидку в 5% в связи с большим, если можно так сказать, заказом. В общем, не пожалел о заплаченых деньгах. Советую всем. Не знаю есть ли в наличии русскоговорящие врачи, но если у Вас базовый польский и есть умение хорошо жестикулировать, то думаю общий язык найдете ;) Pozdrowienia dla Pani Joanny :)"

2016-09-28 00:00:00

"Przed przystapieniem do zabiegu usuniecia dwoch osemek, a byly to oddzielne wizyty, wybralam sie do dr Konrada Krszyny. Wszystko spokojnie wytlumaczyl. Sam zabieg przebiegal bezbolesnie. Lekarz jest bardzo sympatyczny i uprzejmy. Pozytywne nastawienie do pacjenta, jego pytan i watpliwosci. Z nicym sie nie spieszy. Polecam serdecznie!" źródło: google opinie

2016-08-18 00:00:00

"wszystko ok. obsługa miła, Pani doktor bardzo rzeczowo i z dużą empatią podeszła do tematu. Polecam :)" źródło: google opinie

2016-08-12 17:33:10

"After several years visiting both Dentalux clinics for different treatments I can honestly say that I am really pleased with the professional service that has always been offered. Moreover, I am truly grateful for the excellent care that I received. I would like to extend my gratitude with a special thank you to Sylwia (dental hygienist) who is simply incredible, especially when considering the tender care given to extremely sensitive teeth. Furthermore, I believe that the prices are very reasonable in comparison to other clinics in Warsaw. I should also like to point out that I encountered no problems communicating with doctors in English. Highly recommended." źródło: google opinie

2016-08-08 10:02:11

"Złego słowa nie dam powiedzieć o mojej dentystce, która pracuje w tej klinice, leczę się już u niej od dłuższego czasu, ale opłaciło się, bo naprawdę czuję różnicę. Skończyły się niespodzianki, bolące zęby i niepasujące wypełnienia, a miałem i takie doświadczenia u innego dentysty. Mają też fenomenalne podejście do dzieciaków, nie ma mowy o strachu, wszystko w miłej, spokojnej atmosferze, z cierpliwością (czasem anielską), tak jak być powinno! Przyprowadziłem swoją rodzinę i przysyłam znajomych. Nie rozumiem skąd tyle złych opinii w internecie, bo trochę czasu już tam spędziłem i nie zauważyłem jeszcze nigdy niezadowolonego po wizycie klienta. ;) Ceny normalne, a w dodatku prawie zawsze dostaję jakiś rabat, jako „stały klient”, natomiast poziom usług jest zdecydowanie ponadstandardowy. Wszystko jest na miejscu, nie ma wysyłania do innych przychodni np. na zdjęcie albo mikroskop. Duży zespół lekarzy specjalistów, którzy prowadzą skomplikowane leczenia wspólnie. Widzę, że jestem w naprawdę dobrych rękach'" źródło: google opinie

2016-08-01 09:59:45

Pani doktor Czyżewska. Doskonały lekarz. Niezwykle delikatny stomatolog. Pani doktor odbudowałam mi jedynkę. Zrobiła to profesjonalnie, fachowo i pieczołowicie. Dentalux znalazłam przypadkowo, gdy pilnie potrzebowałam pomocy (sobota wieczorem !). Jestem bardzo zadowolona, że tu trafiłam i dodatkowo to tego właśnie lekarza. Polecam.

2016-06-10 08:24:26

"Profesjonalne usługi, miły personel, polecam." źródło: google opinie (Racławicka)

2016-01-30 00:00:00

"Nie mam zbyt dużego doświadczenia z tą kliniką, ale te, które mam są pozytywne. Dzisiaj usunęłam ósemkę u dr Krszyny, który zrobił to w sposób bardzo profesjonalny, dokładając starań żebym odczuwała jak najmniejszy strach. Dodam, że tydzień wcześniej odmówiłam wykonania zabiegu innemu chirurgowi, ponieważ jego podejście do pacjenta było wyjątkowo przedmiotowe i nieludzkie. Z pełną odpowiedzialnością zarekomendowałabym tego lekarza każdemu, kto ma w planach podobny zabieg. Asystentka bardzo sympatyczna, obsługa na recepcji przemiła, skojarzenia bardzo dobre z całym zespołem, z którym miałam bezpośrednią styczność. Na co dzień jestem pod opieką innego stomatologa, ale nie mam powodów żeby się przyczepić. Naprawdę polecam." źródło: google opinie

2015-05-13 00:00:00

"Jestem bardzo zadowolona z wizyty w klinice. Miła i profesjonalna obsługa." źródło: google opinie

2015-04-29 13:43:36

Ja póki co mam pierwsze doświadczenie za sobą i to z tego weekendu, więc chciałem się odwdzięczyć, bo potrzebowałem pilnej pomocy i choć nie było już wolnych miejsc żeby się zapisać (ilość pacjentów w poczekalni w niedzielę wieczorem też świadczy wymownie o popularności, jaką cieszy się ten dentysta), pani lekarz przyjęła mnie dodatkowo, i uwaga - poza godzinami pracy przychodni (maga pro ode mnie za takie podejście do klienta). Tak trzymać :) Nie spotkałem się jeszcze w życiu, żeby gdzieś wydłużyli godziny pracy, żeby przyjąć wszystkie potrzebujące osoby, mimo braku miejsc, miła niespodzianka, pozdrawiam moją dentystkę! POLECAM!

2014-05-15 00:00:00

"moje doświadczenia z Dentaluxem są pozytywne - od pierwszej wizyty do dziś, od samego początku chodze dr Grabowskiej. wielkich problemów z zębami nie mam, pare oczywiście trzeba było wyleczyć, wstawic plomby, a tak to standardowe zabiegi typu piaskowanie czy wybielanie. Klinika jest ładnie urządzona, widać ze zainwestowali w nowoczesny sprzęt." źródło: google opinie

2012-05-30 09:35:28

Nie mam porównania do innych klinik w Warszawie, bo Dentalux ze względu na to, że przyjmują 24h był moim pierwszym wyborem i nie zapowiada się żebym to zmieniała. Są rewelacyjni. W nagłych przypadkach jeśli akurat ktoś nie może przyjąć na Racławickiej (a to się zdarza akurat rzadko) kierują do drugiego punktu na Ursynowie. Z zębami uporali się bardzo szybko i bezboleśnie do tego w bardzo sympatycznej atmosferze. Ceny może nie są najniższe ale za zdrowe zęby jestem w stanie zapłacić dużo, zwłaszcza jeśli wiem, że płacę za dobrze wykonaną pracę.

2012-04-05 00:00:00

"Leczę się u nich od kilku lat. Na szczęście nie przydarzyło mi się nic bardzo poważnego, a wszystkie mniejsze zabiegi miałem robione bez problemu i w miłej atmosferze. Zęby mam teraz zupełnie zdrowe i polecam tego dentystę. (ja się leczyłem na Racławickiej)". źródło: google opinie

2011-08-19 10:04:27

Polecam wszystkim Pana Doktora Skrzypczyńskiego. To genialny stomatolog, szybki, sprawny, opanowany i niezwykle profesjonalny. Także to cudowny człowiek, wesoły i pogodny. U Doktora Skrzypczyńskiego byłam już 2 razy i mam do niego 100% zaufanie. Dziś miałam ekstrakcję drugiej już ósemki - zabieg był nieco skomplikowany ze względu na anomalie anatomiczne, ale wszystko poszło bardzo dobrze. Jeśli to byłoby możliwe, to nie chciałabym już chodzić do żadnego innego stomatologa. Panie Doktorze, dziękuję bardzo za profesjonalną pomoc.

2007-09-28 22:11:39

Ja byłam w Dentalux z moim dzieckiem. Trafiłam do fantastycznej Pani dr, ciepłej, cierpliwej, umiejącej dotrzeć do mojego urwisa. Zaproponowała mi program profilaktyki i od dwóch lat moje dziecko nie ma nowych dziur. Sama byłam u chirurga, z powodu zatrzymanych ósemek. Wyjął je z kości w siedem minut -pierwszą i w dziesięć minut -drugą. Nie zdążyłam się przestraszyć, a tu było już po wszystkim! Polecam!