Ładowanie

Opinie

Opinie

2018-04-03 12:00:20

"Wszystko bez bólu i w miłej atmosferze. Nie trzeba się niczego bać ;)" źródło: google opinie Puławska

2018-03-30 08:18:00

"Leczenie pierwszego zeba juz za mna, dziekuje za skuteczne znieczulenie

2018-03-28 13:10:05

"Podczas pierwszej wizyty w klinice Dentalux lekarz dr. Dobieżyńska dokładnie sprawdziła stan zębów oraz jamy ustnej i określiła co i w jakiej kolejności trzeba zrobić. Kolejne wizyty wbrew moim początkowym oczekiwaniom nie były niczym strasznym i polegały przede wszystkim na czyszczeniu oraz leczeniu endodontycznym oraz niewielkim i zupełnie bezbolesnym zabiegu w obrębie dziąseł wykonanym przez panią dr Dobiezyńśką. Naprawdę polecam." źródło: google opinie Racławicka

2018-03-27 11:05:09

"Do kliniki udałam się z źle wyleczonym w innym miejscu zębem. Leczenie kanałowe przebiegło bardzo sprawnie. Niezwykle delikatna i dokładna doktor Karniewska najpierw usunęła poprzedni materiał wypełniający zęba i wypełniła nowym uprzednio czyszcząc całego zęba. Jestem bardzo zadowolona z poziomu usług, z pewnością tu jeszcze wrócę ;)" źródło: google opinie Puławska

2018-03-26 00:33:10

"ufff, pierwsze w zyciu wyrywawanie zeba za mna... byla panika a okazalo sie, ze robienie ubytku innego zeba u poprzedniego dentysty bylo bardziej stresujace :D" źródło: google opinie Racławicka

2018-03-14 03:17:06

"Z czystym sumieniem wystawiam pozytywną opinię. W żadnym innym gabinecie nie przyjęto mnie tak miło i nie zapewniono tak profesjonalnej opieki. Do salonu zacząłem uczęszczać regularnie, bo naprawdę warto!" źródło: google opinie Racławicka

2018-03-07 10:01:32

"Polecono mi udać sie tutaj na leczenie kanałowe. 2 zęby zrobione naprawdę sprawnie i tym samym uratowane przed wyrwaniem. Co do lekarzy, to są jak najbardziej mili, dokładnie tłumaczą co i jak - przynajmniej wiem co jeszcze trzeba z zebami zrobić by poprawić ich stan ;)" źródło: google opinie Racławicka

2018-03-06 13:08:05

"Za soba mam juz kilka wizyt w dentalux. Na tym etapie poprawiania stanu moich zebow jestem bardzo zadowolona. Gabinet czysty, zadbany, lekarze jak najbardziej zdobyli moje zaufanie ;)" źródło: google opinie

2018-03-06 01:53:51

"W gabinecie zyskalem pomoc w bardzo fatalnej dla mnie sytuacji. Zlekceważyłem ból zęba i znalazlem sie w sytuacji, gdy udanie się do dobrej kliniki stało się konieczne. Tu na szczescie problemu stosunkowo sprawnie udalo się pozbyć, więc z czystym sumieniem polecam" źródło: google opinie Puławska

2018-03-05 10:05:14

"Świetne podejście do pacjentów, a zwłaszcza do tych najmłodszych. Od jakiegoś już czasu korzystamy w rodzinie z usług dentaluxu i jest ok. Serdecznie polecam." źródło: google opinie Racławicka

2018-03-02 10:25:04

"Osoby dorosłe raczej nie przepadają za wizytami w gabinetach stomatologicznych, a co dopiero dzieci. Moje szczęście, że akurat w dentalux, do którego trafiłam z dziećmi, organizowane są wizyty adaptacyjne, podczas których dzieci oswoic się mogą z samym gabinetem i pracownikami. Wydaje mi się, że pierwsza taka wizyta sporo dała, bo syn był dość spokojny gdy przyszliśmy na faktyczne leczenie zęba. Naprawdę polecam, chocby za pomyslowośc i umiejętne podejscie do młodych pacjentów." źródło: google opinie Puławska

2018-02-21 14:09:21

"Ja wiem, czy z tymi cenami jest tak źle? W przypadku leczenia niektórych zębów dentyści mają trochę pracy, często niełatwej. Jak dla mnie i tak nie jest źle jak na wysoką jakość usług. Leczyłem kanałowo 2 zęby, obyło się bez jakichkolwiek problemów zarówno podczas umawiania wizyt, jak i podczas ich trwania. Endodoncja jest tutaj według mnie na bardzo wysokim poziomie." źródło: google opinie Puławska

2018-02-19 11:45:12

"Kończyłam u nich ząb kanałowo, w gabinecie na Puławskiej. Ząb zaczęty gdzie indziej i jak się okazało, że ma 5 kanałów, to dentysta pokierował mnie właśnie do Dentaluxu, mówiąc, że mają tam bardzo dobrych specjalistów od tego typu rzeczy i świetny sprzęt, rentgen na miejscu, a on się w sumie aż tak trudnymi przypadkami nie zajmuje. Trafiłam na wizytę, personel, poczynając od pań za ladą, poprzez asystentki, a na lekarzu kończąc – przemiły. Na początku wizyty była rozmowa, lekarz mi wyjaśnił co i jak trzeba zrobić i przedstawił cenę leczenia (dostałam to na piśmie, jak siedziałam już w gabinecie!) Całe leczenie miałam wykonane pod mikroskopem, do tego w standardzie kosmicznym. Nie bolało absolutnie nic, ja sobie wygodnie leżałam, w tempie błyskawicznym i bardzo komfortowo minęła wizyta. Byłam w szoku, gdy na końcu dowiedziałam się, że to już i ząb jest zrobiony, nie muszę się zapisywać na następną sesję! Zawsze jak robiłam jakieś kanały, to się to wlokło niemiłosiernie przez kilka wizyt i trwało długo. Tym razem zaoszczędziłam sobie stresu i czasu, problem zęba mam z głowy. Fotkę po leczeniu wysłałam mojemu wujkowi dentyście, który mieszka na stałe w USA. Pokiwał tylko z uznaniem głową i stwierdził, że to był naprawdę trudny ząb." źródło: google opinie Puławska

2018-02-13 12:05:12

"Może zacznę od tego, że miałem okazję uczestniczyć w zabiegach przeprowadzanych w przeróżnych gabinetach, w których spotykałem się z różnym traktowaniem i poziomem usług. Dentalux jest zdecydowanie jednym z przyjemniejszych gabinetów. Nie miałem jakiegokolwiek problemu z umówieniem wizyty (a chodziło o nietypową porę), obsługa jest sympatyczna, a w gabinecie czysto i schludnie. Co do cen, to myślę że są to przeciętne warszawskie ceny, nie poczułem się ani razu zaskoczony wysokością rachunku, zazwyczaj byłem nawet uprzedzany jaki jest koszt usługi na samym początku wizyty… Po jakimś czasie otrzymałem zresztą kartę stałego pacjenta i teraz korzystam ze zniżek ;) Według mnie gabinet jest jak najbardziej godny polecenia." źródło: google opinie Puławska

2018-02-07 13:43:20

"W gabinecie dentalux znalazlem się wlasciwie przypadkiem, bo z polecenia i naprawdę ciesze się ze tak wyszlo. Bardzo mila obsluga, zabieg zwiazany z leczeniem zeba został przeporwadzony bardzo sprawnie, a bolu jakos nie czulem. Troche nie rozumiem niektorych opini notyczacych wysokich cen, według mnie są rozsadne i jak najbardziej adekwatne do poziomu przeprowadzanych uslug. Serdecznie pozdrawiam, a sam gabiet polecam." źródło: google opinie Puławska

2017-01-31 21:16:08

"Trafiłam do lecznicy na nocnym dyżurze. Bardzo sympatycznie i fachowo. Młodziutki Pan doktor profesjonalnie dokonał ekstrakcji, po uprzednim prześwietleniu. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję :-)" źródło: google opinie (Racławicka)

2017-01-30 12:08:07

Polecam Lek. stom. pana Mikołaja Lepczyńskiego (przyjmuje w lecznicy przy ul. Puławskiej). Bardzo szybka a zarazem dokładna, profesjonalna pomoc. Pan doktor wraz z przemiłą Panią asystent wprowadzili bardzo sympatyczną i spokojną atmosferę i zminimalizowali stres który zawsze towarzyszy mi przy takich zabiegach. Cały zabieg kanałowego leczenia był dokładnie wytłumaczony, " po wszystkim" zrobione zdjęcie RTG na którym został mi pokazany perfekcyjnie zrobiony ząb. Prawie rok po zabiegu i nic się złego nie dzieje. Polecam :)

2017-01-30 11:59:50

Trafiłam do lecznicy przy ul. Puławskiej z polecenia i nie żałuję. Bardzo miła obsługa, czysto, profesjonalna pomoc, szybko i (na ile to tylko możliwe) bezboleśnie. Polecam :)

2017-01-26 11:45:09

"Generalnie wizyta u stomatologa nie należy do najprzyjemniejszych,ale tu było całkiem spoko." źródło: google opinie (Racławicka)

2016-12-15 00:00:00

"Leczę się u Pani Wesołowskiej ma rewelacyjne podejście do mnie która panicznie boi się dentysty oraz do dzieci i wszyscy są bardzo zadowoleni" źródło: google opinie

2016-12-12 11:52:02

"Dzisiaj poszłam do dentysty na rwanie zęba. Panika totalna. Jednak w gabinecie czekała mnie miła niespodzianka. Pani doktor jest bardzo miła, wszystko mi tłumaczyła, ani znieczulenie,ani rwanie nie bolało w ogóle. Bardzo polecam." źródło: google opinie (Racławicka)

2016-10-19 00:00:00

"Pani Doktor Dobieżyńska - super babka, profesjonalista w każdym calu, do tego bardzo miła i ciepła osoba. Serdecznie polecam ! :)" źródło: google opinie

2016-10-16 20:10:07

"Весьма хорошая клиника. Врачи приветливые, выслушают и обьяснят все до мелочей если попросить. Качеством обслуживания остался очень доволен (чистка, пломбы). Сделали скидку в 5% в связи с большим, если можно так сказать, заказом. В общем, не пожалел о заплаченых деньгах. Советую всем. Не знаю есть ли в наличии русскоговорящие врачи, но если у Вас базовый польский и есть умение хорошо жестикулировать, то думаю общий язык найдете ;) Pozdrowienia dla Pani Joanny :)"

2016-09-28 00:00:00

"Przed przystapieniem do zabiegu usuniecia dwoch osemek, a byly to oddzielne wizyty, wybralam sie do dr Konrada Krszyny. Wszystko spokojnie wytlumaczyl. Sam zabieg przebiegal bezbolesnie. Lekarz jest bardzo sympatyczny i uprzejmy. Pozytywne nastawienie do pacjenta, jego pytan i watpliwosci. Z nicym sie nie spieszy. Polecam serdecznie!" źródło: google opinie

2016-08-18 00:00:00

"wszystko ok. obsługa miła, Pani doktor bardzo rzeczowo i z dużą empatią podeszła do tematu. Polecam :)" źródło: google opinie

2016-08-12 17:33:10

"After several years visiting both Dentalux clinics for different treatments I can honestly say that I am really pleased with the professional service that has always been offered. Moreover, I am truly grateful for the excellent care that I received. I would like to extend my gratitude with a special thank you to Sylwia (dental hygienist) who is simply incredible, especially when considering the tender care given to extremely sensitive teeth. Furthermore, I believe that the prices are very reasonable in comparison to other clinics in Warsaw. I should also like to point out that I encountered no problems communicating with doctors in English. Highly recommended." źródło: google opinie

2016-08-08 10:02:11

"Złego słowa nie dam powiedzieć o mojej dentystce, która pracuje w tej klinice, leczę się już u niej od dłuższego czasu, ale opłaciło się, bo naprawdę czuję różnicę. Skończyły się niespodzianki, bolące zęby i niepasujące wypełnienia, a miałem i takie doświadczenia u innego dentysty. Mają też fenomenalne podejście do dzieciaków, nie ma mowy o strachu, wszystko w miłej, spokojnej atmosferze, z cierpliwością (czasem anielską), tak jak być powinno! Przyprowadziłem swoją rodzinę i przysyłam znajomych. Nie rozumiem skąd tyle złych opinii w internecie, bo trochę czasu już tam spędziłem i nie zauważyłem jeszcze nigdy niezadowolonego po wizycie klienta. ;) Ceny normalne, a w dodatku prawie zawsze dostaję jakiś rabat, jako „stały klient”, natomiast poziom usług jest zdecydowanie ponadstandardowy. Wszystko jest na miejscu, nie ma wysyłania do innych przychodni np. na zdjęcie albo mikroskop. Duży zespół lekarzy specjalistów, którzy prowadzą skomplikowane leczenia wspólnie. Widzę, że jestem w naprawdę dobrych rękach'" źródło: google opinie

2016-08-01 09:59:45

Pani doktor Czyżewska. Doskonały lekarz. Niezwykle delikatny stomatolog. Pani doktor odbudowałam mi jedynkę. Zrobiła to profesjonalnie, fachowo i pieczołowicie. Dentalux znalazłam przypadkowo, gdy pilnie potrzebowałam pomocy (sobota wieczorem !). Jestem bardzo zadowolona, że tu trafiłam i dodatkowo to tego właśnie lekarza. Polecam.

2016-06-10 08:24:26

"Profesjonalne usługi, miły personel, polecam." źródło: google opinie (Racławicka)

2016-01-30 00:00:00

"Nie mam zbyt dużego doświadczenia z tą kliniką, ale te, które mam są pozytywne. Dzisiaj usunęłam ósemkę u dr Krszyny, który zrobił to w sposób bardzo profesjonalny, dokładając starań żebym odczuwała jak najmniejszy strach. Dodam, że tydzień wcześniej odmówiłam wykonania zabiegu innemu chirurgowi, ponieważ jego podejście do pacjenta było wyjątkowo przedmiotowe i nieludzkie. Z pełną odpowiedzialnością zarekomendowałabym tego lekarza każdemu, kto ma w planach podobny zabieg. Asystentka bardzo sympatyczna, obsługa na recepcji przemiła, skojarzenia bardzo dobre z całym zespołem, z którym miałam bezpośrednią styczność. Na co dzień jestem pod opieką innego stomatologa, ale nie mam powodów żeby się przyczepić. Naprawdę polecam." źródło: google opinie

2015-05-13 00:00:00

"Jestem bardzo zadowolona z wizyty w klinice. Miła i profesjonalna obsługa." źródło: google opinie

2015-04-29 13:43:36

Ja póki co mam pierwsze doświadczenie za sobą i to z tego weekendu, więc chciałem się odwdzięczyć, bo potrzebowałem pilnej pomocy i choć nie było już wolnych miejsc żeby się zapisać (ilość pacjentów w poczekalni w niedzielę wieczorem też świadczy wymownie o popularności, jaką cieszy się ten dentysta), pani lekarz przyjęła mnie dodatkowo, i uwaga - poza godzinami pracy przychodni (maga pro ode mnie za takie podejście do klienta). Tak trzymać :) Nie spotkałem się jeszcze w życiu, żeby gdzieś wydłużyli godziny pracy, żeby przyjąć wszystkie potrzebujące osoby, mimo braku miejsc, miła niespodzianka, pozdrawiam moją dentystkę! POLECAM!

2014-05-15 00:00:00

"moje doświadczenia z Dentaluxem są pozytywne - od pierwszej wizyty do dziś, od samego początku chodze dr Grabowskiej. wielkich problemów z zębami nie mam, pare oczywiście trzeba było wyleczyć, wstawic plomby, a tak to standardowe zabiegi typu piaskowanie czy wybielanie. Klinika jest ładnie urządzona, widać ze zainwestowali w nowoczesny sprzęt." źródło: google opinie

2012-05-30 09:35:28

Nie mam porównania do innych klinik w Warszawie, bo Dentalux ze względu na to, że przyjmują 24h był moim pierwszym wyborem i nie zapowiada się żebym to zmieniała. Są rewelacyjni. W nagłych przypadkach jeśli akurat ktoś nie może przyjąć na Racławickiej (a to się zdarza akurat rzadko) kierują do drugiego punktu na Ursynowie. Z zębami uporali się bardzo szybko i bezboleśnie do tego w bardzo sympatycznej atmosferze. Ceny może nie są najniższe ale za zdrowe zęby jestem w stanie zapłacić dużo, zwłaszcza jeśli wiem, że płacę za dobrze wykonaną pracę.

2012-04-05 00:00:00

"Leczę się u nich od kilku lat. Na szczęście nie przydarzyło mi się nic bardzo poważnego, a wszystkie mniejsze zabiegi miałem robione bez problemu i w miłej atmosferze. Zęby mam teraz zupełnie zdrowe i polecam tego dentystę. (ja się leczyłem na Racławickiej)". źródło: google opinie

2011-08-19 10:04:27

Polecam wszystkim Pana Doktora Skrzypczyńskiego. To genialny stomatolog, szybki, sprawny, opanowany i niezwykle profesjonalny. Także to cudowny człowiek, wesoły i pogodny. U Doktora Skrzypczyńskiego byłam już 2 razy i mam do niego 100% zaufanie. Dziś miałam ekstrakcję drugiej już ósemki - zabieg był nieco skomplikowany ze względu na anomalie anatomiczne, ale wszystko poszło bardzo dobrze. Jeśli to byłoby możliwe, to nie chciałabym już chodzić do żadnego innego stomatologa. Panie Doktorze, dziękuję bardzo za profesjonalną pomoc.

2007-09-28 22:11:39

Ja byłam w Dentalux z moim dzieckiem. Trafiłam do fantastycznej Pani dr, ciepłej, cierpliwej, umiejącej dotrzeć do mojego urwisa. Zaproponowała mi program profilaktyki i od dwóch lat moje dziecko nie ma nowych dziur. Sama byłam u chirurga, z powodu zatrzymanych ósemek. Wyjął je z kości w siedem minut -pierwszą i w dziesięć minut -drugą. Nie zdążyłam się przestraszyć, a tu było już po wszystkim! Polecam!