Ładowanie

Reviews

Reviews

2018-09-28 12:38:02

"Dwa miesiące temu tu byłem i wyszedłem bardzo szczęśliwy. Tak czy siak uważam, że to była jedna z najlepszych wizyt w moim życiu bardzo miła pani która miała bardzo delikatne dłonie i bardzo lekko wszystko leczyła (trochę dziwnie to brzmi, ale trudno, ważne, że ja wiem o co chodzi). Polecam się tam wybrać każdemu, bez względu na cenę bo warto :D" źródło: google opinie Racławicka

2018-09-15 18:08:25

Zdecydowanie polecam. Wszystko na najwyższym profesjonalnym poziomie. Obsługa w rejestracji wzorowa, lekarz (lek. dent. Magdalena Gujska) oraz pomoc lekarska (urocza blondynka), a także pan od RTG przesympatyczni. Nigdy więcej żadnej innej lecznicy.

2018-09-15 18:03:48

lek. dent. Magdalena Gujska. Jestem świeżo po zabiegu ekstrakcji zęba. Pani doktor zrobiła to mega profesjonalnie. Wszystko wyjaśniła, zero bólu. Jestem przekonany, że jeśli kiedykolwiek będę miał jakiś problem z zębami, to skorzystam z usług Pani doktor. Polecam wszystkim tak Panią doktor jak i lecznicę przy Puławskiej .

2018-08-04 00:53:22

Witam, chciałam podziękować dr Anicie Bućko za opiekę. W maju miałam wypadek na rowerze. Dzięki szybkiej interwencji Pani doktor i profesjonalnemu działaniu moje zęby przeżyły. Ponadto Pani doktor potrafi indywidualnie podejść do pacjenta. Z całego serca poleciłabym wizyty u Pani dr Bućko. Pozdrawiam - Dominika Zaporska

2018-07-16 13:15:01

"Zakończyłam leczenie, na miejscu brakującej czwórki mam już implant a na nim porcelanową korone. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, moim leczeniem zajmował sie dr Skrzypczynski i dr Dąbrowska. Wiem, że decydując sie na ten tandem jestem w najlepszych rekach. Dziekuje!" źródło: google opinie Racławicka

2018-07-06 08:36:48

"zaufałam pozytywnym opiniom i nie żałuję, bo mimo ze leczenie chirurgiczne trochę trwało i nie było przyjemne, to kompetencja oraz poczucie humoru lekarza i atmosfera w gabinecie sprawiła, że jestem w 100% przekonana że w Dentaluxie pracują wyjątkowi ludzie…" źródło: google opinie Racławicka

2018-07-02 12:55:39

"I always fly to Poland to get my teeth done and I am always amazed by the doctors in dentalux. I trust my teeth in their hands and they have helped and saved me multiple times. My last visit with doctor Pyrza was very last minute and yet she found time to help me. I am very thankful and happy." źródło: google opinie Racławicka

2018-06-19 16:14:16

"Pod wrażeniem jestem nie tylko ja, ale i moja żona, która nieco dłużej ode mnie regularnie korzysta z usług kliniki. Przez ostatnie lata braliśmy udział w różnych zabiegach (od endodoncji, po wstawianie implantów) i byliśmy zadowoleni. Ceny do zaakceptowania, jeśli weźmie się pod uwagę wysoką jakość wykonywania zabiegów i tak wyszkoloną kadrę lekarzy stomatologów." źródło: google opinie Racławicka

2018-06-11 02:38:06

"Po raz pierwszy byłem w Dentaluxie parę miesięcy temu z polecenia, bo w sumie sporo osób z mojej rodziny korzystało.. Zbliżam się powoli do końca leczenia, bo sporo się tego po paru latach nazbierało i bardzo muszę pochwalić lekarzy, którzy się mną zajmowali. Szczególne ukłony dla dr Drabarczyk – po prostu za całokształt." źródło: google opinie Racławicka

2018-06-10 12:32:04

"Z zębami miałem ciekawe przygody, jak pewnie wiele innych osób i korzystałem z różnych gabinetów dentystycznych, czy klinik. Bywałem na wizytach prywatnych również poza granicami kraju i stwierdzić muszę, że rzadko gdzie można liczyć na tak serdeczną pomoc w leczeniu nawet poważnie zaniedbanych zębów. Mimo, że na co dzień mieszkam pod Warszawą i do kliniki mam przynajmniej te kilkadziesiąt kilometrów, to od pewnego czasu decyduje się na wizyty jedynie w tej placówce, bo naprawdę warto. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w leczeniu zębów, nie tylko moich oczywiście :D Maciej T" źródło: google opinie Racławicka

2018-06-06 12:26:43

"Kraksa na rowerze w niedzielę, młody ryczy, 2 ukruszone zęby i co tu począć? Znalazłem informację o przychodni czynnej non-stop. Wizyta odbyła się w ciągu 15 minut, zęby poprawione wręcz migiem i to bardzo starannie, a obawiałem się, że będzie z tym dużo więcej problemu :)" źródło: google opinie Racławicka

2018-06-04 10:18:09

"W końcu trafiłem na placówkę, gdzie sprawnie zrobiono kanałówkę 2 zębów. U poprzedniego dentysty wszystko się niemiłosiernie ślimaczyło i końca nie było widać, a lekarz mnie powoli nastawiał, że jedyną opcją byłaby tak naprawdę ekstrakcja... Polecam Dentalux." źródło: google opinie Racławicka

2018-06-03 14:30:28

"świetnie ze mimo świat, czy późnych godzin wieczornych można tu zawsze liczyć na pomoc i to nie taką „pierwszą pomoc” typu „dyżur”, ale normalne i docelowe leczenie o każdej porze dnia i nocy. uwaga techniczna – rezerwujcie sobie telefonicznie wizytę przed przyjechaniem. np. w godzinach nocnych czy w niedzielę, pacjenci są ZAWSZE przyjmowani wg zapisów, a nie umówieni pomiędzy tymi umówionymi, więc lepiej zadzwonić, bo jak się trochę chętnych skumuluje, to może się zrobić kolejka. ;)" źródło: google opinie Racławicka

2018-05-25 07:16:09

"W Dentaluxie mają bardzo dobre wyposażenie, a dentyści się ciągle wdrażają. Takie rzeczy jak czyszczenie kanału lub piaskowanie nie każdy umie dobrze zrobić. Raz piaskowanie zrobiłam gdzie indziej, to nie było przyjemnie, zwłaszcza jeśli dentysta raczej większość życia specjalizował się w czymś innym. Tu zajęła się mną higienistka Ania, która całe życie robiła tylko to. Precyzja to podstawa – polecam" źródło: google opinie Racławicka

2018-05-18 18:24:40

"Cenie sobie profesjonalizm, byłam u wielu dentystów i żaden nie potrafił mi pomóc. Mam ogólnie problem, bo mimo tego, że jestem stosunkowo młoda to do tej pory nie wypadły mi dwa czarne zęby, a mam je od czasów dzieciństwa (wiem śmieszne, ale tak jest). Tutaj po pierwsze pracownicy potraktowali mój problem poważnie i pierwszy raz odczułam, że komuś naprawdę zależy, żeby mi pomóc, a na końcu gdy wyszłam mogłam się wreszcie uśmiechnąć do ludzi. Jest mi bardzo miło, że tu trafiłam." źródło: google opinie Racławicka

2018-05-16 19:29:40

"Dziś wybór jeśli chodzi o stomatologię jest ogromny, jednak dobrze jest trafić do fachowców z najnowszym zapleczem. Moja znajoma przeprowadziła się do W-wy, no i nie znała na początku stomatologa. Poszła od strzała i nie była zadowolona, bo miała wrażenie, że jej wyszukuje dziurki- serio. Po jakimś czasie ktoś ze znajomych jej polecił dentalux, teraz już wie, gdzie chodzić ;) Ja zresztą też od niej" źródło: google opinie Racławicka

2018-05-16 14:30:59

"Jak ktoś szuka sprawdzonego i zaufanego gabinetu to polecam. Wyposażenie, atmosfera i kontakt z lekarzem prowadzącym leczenie jak najbardziej na plus. Od siebie mogę polecić doktora Górskiego. Wyluzowany gość, żadnego stresu na wizycie." źródło: google opinie Racławicka

2018-05-15 08:18:07

"Profesjonalizm i dbałość o szczegóły. To mogę powiedzieć po wizycie u swojej Pani doktor Dąbrowskiej w Dentaluxie. Dobierała mi koronę porcelanową, bardzo się starała wybrać odpowiedni kolor i zrobiła nawet zdjęcia, żeby sprawdzić, czy wszystko jest dobrze dopasowane. Czułam się bardzo dobrze „zaopiekowana”. Wiem, że w tej Lecznicy i u tej lekarki jestem naprawdę w dobrych rękach. Julia S" źródło: google opinie Racławicka

2018-05-14 20:21:00

"Jeśli chodzi o obsługę to na prawdę rewelacja, czułem się tutaj bardzo swobodnie, a ja się trochę boję dentystów zwłaszcza po tym jak wyszedłem z zakrwawioną buzią bo mój poprzedni dentysta zrobił mi takie czyszczenie, że dziąsła mi spuchły i krew się lała. Tutaj natomiast rewelacja, nawet ukłucia nie poczułem przy znieczulaniu. Bardzo fantastyczna klinika i widać, że pracują tu dentyści z powołania." źródło: google opinie Racławicka

2018-05-12 09:11:56

"Jeśli chodzi o obsługę to na prawdę rewelacja, czułem się tutaj bardzo swobodnie, a ja się trochę boję dentystów zwłaszcza po tym jak wyszedłem z zakrwawioną buzią bo mój poprzedni dentysta zrobił mi takie czyszczenie, że dziąsła mi spuchły i krew się lała. Tutaj natomiast rewelacja, nawet ukłucia nie poczułem przy znieczulaniu. Bardzo fantastyczna klinika i widać, że pracują tu dentyści z powołania." źródło: google opinie Racławicka

2018-05-11 10:21:42

"Zupełnie nie znam się na stomatologii, więc zdałem się na specjalistów, bo zdobyli moje zaufanie już na pierwszej wizycie. Teraz po kilku tygodniach leczenia postanowiłem napisać opinie, która będzie jak najbardziej pozytywna. Lata zaniedbań doprowadziły do katastrofalnej sytuacji i wielu dziur w zębach, poważnych problemów z dziąsłami, ale na szczęście jest już o wiele lepiej. Dobrze że dałem się namówić na wizytę i że wybrałem akurat to miejsce. Jeszcze raz baaaardzo dziękuję za specjalistyczną pomoc zespołowi Dentaluxa i widzimy się ponownie w przyszłą środę :)" źródło: google opinie Racławicka

2018-05-09 18:15:51

"Przede wszystkim atutem Dentaluxu jest to, że po prostu wszystkie sprawy związane z leczeniem można załatwić w jednym miejscu. Leczyłam kilka zębów kanałowo i potrzebne były dodatkowe prześwietlenia i od ręki można je było wykonać. Nawet tomografia nie stanowiła problemu. Podczas jednego z zabiegów, potrzebna była konsultacja innego lekarza i było to możliwe również w tym samym dniu. Nie musiałam nabiegać się po mieście, a sobie zęby poleczyłam :)" źródło: google opinie Racławicka

2018-05-08 11:21:45

"Rekomenduję serdecznie tą klinikę, bardzo udana wizyta, nie byłem pewny tego bo bałem się ceny, ale koniec końców i tak tam poszedłem, bo wszyscy moi znajomi, którzy tam byli, mówili, że bardzo się opłaca tam iść, no to poszedłem i nie żałuję, a wręcz nie mogę sie doczekać kolejnej wizyty." źródło: google opinie Racławicka

2018-05-04 18:13:37

"początek długiego weekendu i ból zęba. No nieciekawie się to zapowiadało. Trafiłam na nocny dyżur do Dentalux. Duże zaskoczenie, pomoc udzielona od razu i problem ostatecznie załatwiony. Raz a dobrze. Bardzo dziękuję" źródło: google opinie Racławicka

2018-05-04 14:00:28

"a mi dentyści z Dentalux pomogli na CHRAPANIE! :] Cóż mogę dodać, chylę czoła, wszechstronna klinika i warta polecenia!" źródło: google opinie Racławicka

2018-05-02 17:59:09

Nie jestem łatwą pacjentką, bo na samą myśl o stomatologu, zalewa mnie strach, ale Dentalux, a tak naprawdę dr Pyrża odczarowała ten lęk. Z dużą delikatnością i znajomością rzeczy zajęła się moją szóstką i uratowała mi ząb. Myślę, że będę trzymać się Dentaluxu, bo kilkakrotnie próbowałam leczyć się wcześniej w innych miejscach i nie udało się. Także wrócę tu i polecam. źródło: google opinie Racławicka

2018-04-25 23:23:54

"Ceny w nocy są trochę wyższe, ale z drugiej strony niewiele jest gabinetów, które są w stanie przyjąć pacjentów o właściwie każdej godzinie. To zdecydowana zaleta gabinetu Dentalux. Sam regularnie przychodzę na wizyty i nie było sytuacji, bym opuścił klinikę niezadowolony lub czymkolwiek zdenerwowany. Polecam każdemu, kto liczy na pełen profesjonalizm, ale i serdeczne podejście i przyjazną atmosferę." źródło: google opinie Racławicka

2018-04-18 07:09:25

"Moja cała rodzina od lat leczy sie u Dr. Bućko - skuteczna, delikatna, dokładna. Minimum interwencji , maxinum korzyści. Za tą jakość którą daje spokojnie powinna brać wyższe ceny niż bierze." źródło: google opinie Racławicka

2018-04-16 18:07:02

"Bardzo cieszę się, że ostatecznie trafiłem ze swoim problemem do Dentaluxu, bo tego z czym spotkałem się w poprzednim gabinecie nie życzyłbym nawet wrogowi. Początek był raczej zwyczajny, po prostu bolał mnie ząb, więc nie czekając długo na jego samoistne przejście udałem się do gabinetu, w którym od razu podjęto się „leczenia”. Ból był naprawdę konkretny, ale najgorsze jest to, że wcale nie minął, gdy wróciłem do domu... w końcu zdecydowałem się na odwiedzenie kliniki Dentalux, gdzie pani dr Grabowska stwierdziła, że ząb i tak był nie do uratowania i powinien od razu zostać wyrwany. Dzięki profesjonalnej pomocy szybko udało się pozbyć problemu. Jeszcze raz serdecznie dziękuję!" źródło: google opinie Racławicka

2018-04-14 21:08:52

"zasadniczo wszystko w porzadku, bardzo sprawne leczenie, malo co czulem bolu podczas wizyty" źródło: google opinie Racławicka

2018-04-10 22:18:58

"pierwszy raz byłem na zabiegu leczenia kanałowego i trochę się obawiałem - wszystko jednak przebiegło jak najbardziej ok, dziękuję za miłe przyjęcie i sprawne leczenie" źródło: google opinie Racławicka

2018-04-10 21:08:20

"Dziękuję panu Krszynie za tak profesjonalne podejście do zabiegu chirurgicznego i za skuteczne znieczulenie, które właściwie całkowicie zniwelowało ból ;) Same gabinety bardzo eleganckie, klimatyzowane, do tego ZAWSZE czynne - 24h ;)" źródło: google opinie Racławicka

2018-04-07 09:41:05

"Świetny gabinet, pracownicy profesjonalni, ale i bardzo sympatyczni" źródło: google opinie Puławska

2018-04-05 18:32:10

"Jesli chodzi o ceny, to widywałam wyższe, a poza tym przeciez widnieje informacja na ich temat chyba na stronie :) Patrząc też na to, ze dzis czesto zwraca sie uwagę na jakość usług i podejscie do pacjenta, to tutaj jest jak dla mnie calkiem w porządku: miła obsługa, spory zakres oferowanych zabiegów, wielu specjalistów. Dla mnie ok, polecam" źródło: google opinie Racławicka

2018-04-04 06:50:44

"Podczas pierwszej wizyty w klinice Dentalux lekarz dr. Dobieżyńska dokładnie sprawdziła stan zębów oraz jamy ustnej i określiła co i w jakiej kolejności trzeba zrobić. Kolejne wizyty wbrew moim początkowym oczekiwaniom nie były niczym strasznym i polegały przede wszystkim na czyszczeniu oraz leczeniu endodontycznym oraz niewielkim i zupełnie bezbolesnym zabiegu w obrębie dziąseł wykonanym przez panią dr Dobiezyńśką. Naprawdę polecam." źródło: google opinie Racławicka

2018-04-03 11:59:33

"Leczenie pierwszego zeba juz za mna, dziekuje za skuteczne znieczulenie" źródło: google opinie Puławska

2018-04-02 16:21:02

"Wszystko bez bólu i w miłej atmosferze. Nie trzeba się niczego bać ;)" źródło: google opinie Puławska

2018-03-28 13:10:05

"Podczas pierwszej wizyty w klinice Dentalux lekarz dr. Dobieżyńska dokładnie sprawdziła stan zębów oraz jamy ustnej i określiła co i w jakiej kolejności trzeba zrobić. Kolejne wizyty wbrew moim początkowym oczekiwaniom nie były niczym strasznym i polegały przede wszystkim na czyszczeniu oraz leczeniu endodontycznym oraz niewielkim i zupełnie bezbolesnym zabiegu w obrębie dziąseł wykonanym przez panią dr Dobiezyńśką. Naprawdę polecam." źródło: google opinie Racławicka

2018-03-27 11:05:09

"Do kliniki udałam się z źle wyleczonym w innym miejscu zębem. Leczenie kanałowe przebiegło bardzo sprawnie. Niezwykle delikatna i dokładna doktor Karniewska najpierw usunęła poprzedni materiał wypełniający zęba i wypełniła nowym uprzednio czyszcząc całego zęba. Jestem bardzo zadowolona z poziomu usług, z pewnością tu jeszcze wrócę ;)" źródło: google opinie Puławska

2018-03-26 00:33:10

"ufff, pierwsze w zyciu wyrywawanie zeba za mna... byla panika a okazalo sie, ze robienie ubytku innego zeba u poprzedniego dentysty bylo bardziej stresujace :D" źródło: google opinie Racławicka

2018-03-14 03:17:06

"Z czystym sumieniem wystawiam pozytywną opinię. W żadnym innym gabinecie nie przyjęto mnie tak miło i nie zapewniono tak profesjonalnej opieki. Do salonu zacząłem uczęszczać regularnie, bo naprawdę warto!" źródło: google opinie Racławicka

2018-03-07 10:01:32

"Polecono mi udać sie tutaj na leczenie kanałowe. 2 zęby zrobione naprawdę sprawnie i tym samym uratowane przed wyrwaniem. Co do lekarzy, to są jak najbardziej mili, dokładnie tłumaczą co i jak - przynajmniej wiem co jeszcze trzeba z zebami zrobić by poprawić ich stan ;)" źródło: google opinie Racławicka

2018-03-06 13:08:05

"Za soba mam juz kilka wizyt w dentalux. Na tym etapie poprawiania stanu moich zebow jestem bardzo zadowolona. Gabinet czysty, zadbany, lekarze jak najbardziej zdobyli moje zaufanie ;)" źródło: google opinie

2018-03-06 01:53:51

"W gabinecie zyskalem pomoc w bardzo fatalnej dla mnie sytuacji. Zlekceważyłem ból zęba i znalazlem sie w sytuacji, gdy udanie się do dobrej kliniki stało się konieczne. Tu na szczescie problemu stosunkowo sprawnie udalo się pozbyć, więc z czystym sumieniem polecam" źródło: google opinie Puławska

2018-03-05 10:05:14

"Świetne podejście do pacjentów, a zwłaszcza do tych najmłodszych. Od jakiegoś już czasu korzystamy w rodzinie z usług dentaluxu i jest ok. Serdecznie polecam." źródło: google opinie Racławicka

2018-03-02 10:25:04

"Osoby dorosłe raczej nie przepadają za wizytami w gabinetach stomatologicznych, a co dopiero dzieci. Moje szczęście, że akurat w dentalux, do którego trafiłam z dziećmi, organizowane są wizyty adaptacyjne, podczas których dzieci oswoic się mogą z samym gabinetem i pracownikami. Wydaje mi się, że pierwsza taka wizyta sporo dała, bo syn był dość spokojny gdy przyszliśmy na faktyczne leczenie zęba. Naprawdę polecam, chocby za pomyslowośc i umiejętne podejscie do młodych pacjentów." źródło: google opinie Puławska

2018-02-21 14:09:21

"Ja wiem, czy z tymi cenami jest tak źle? W przypadku leczenia niektórych zębów dentyści mają trochę pracy, często niełatwej. Jak dla mnie i tak nie jest źle jak na wysoką jakość usług. Leczyłem kanałowo 2 zęby, obyło się bez jakichkolwiek problemów zarówno podczas umawiania wizyt, jak i podczas ich trwania. Endodoncja jest tutaj według mnie na bardzo wysokim poziomie." źródło: google opinie Puławska

2018-02-19 11:45:12

"Kończyłam u nich ząb kanałowo, w gabinecie na Puławskiej. Ząb zaczęty gdzie indziej i jak się okazało, że ma 5 kanałów, to dentysta pokierował mnie właśnie do Dentaluxu, mówiąc, że mają tam bardzo dobrych specjalistów od tego typu rzeczy i świetny sprzęt, rentgen na miejscu, a on się w sumie aż tak trudnymi przypadkami nie zajmuje. Trafiłam na wizytę, personel, poczynając od pań za ladą, poprzez asystentki, a na lekarzu kończąc – przemiły. Na początku wizyty była rozmowa, lekarz mi wyjaśnił co i jak trzeba zrobić i przedstawił cenę leczenia (dostałam to na piśmie, jak siedziałam już w gabinecie!) Całe leczenie miałam wykonane pod mikroskopem, do tego w standardzie kosmicznym. Nie bolało absolutnie nic, ja sobie wygodnie leżałam, w tempie błyskawicznym i bardzo komfortowo minęła wizyta. Byłam w szoku, gdy na końcu dowiedziałam się, że to już i ząb jest zrobiony, nie muszę się zapisywać na następną sesję! Zawsze jak robiłam jakieś kanały, to się to wlokło niemiłosiernie przez kilka wizyt i trwało długo. Tym razem zaoszczędziłam sobie stresu i czasu, problem zęba mam z głowy. Fotkę po leczeniu wysłałam mojemu wujkowi dentyście, który mieszka na stałe w USA. Pokiwał tylko z uznaniem głową i stwierdził, że to był naprawdę trudny ząb." źródło: google opinie Puławska

2018-02-13 12:05:12

"Może zacznę od tego, że miałem okazję uczestniczyć w zabiegach przeprowadzanych w przeróżnych gabinetach, w których spotykałem się z różnym traktowaniem i poziomem usług. Dentalux jest zdecydowanie jednym z przyjemniejszych gabinetów. Nie miałem jakiegokolwiek problemu z umówieniem wizyty (a chodziło o nietypową porę), obsługa jest sympatyczna, a w gabinecie czysto i schludnie. Co do cen, to myślę że są to przeciętne warszawskie ceny, nie poczułem się ani razu zaskoczony wysokością rachunku, zazwyczaj byłem nawet uprzedzany jaki jest koszt usługi na samym początku wizyty… Po jakimś czasie otrzymałem zresztą kartę stałego pacjenta i teraz korzystam ze zniżek ;) Według mnie gabinet jest jak najbardziej godny polecenia." źródło: google opinie Puławska

2018-02-07 13:43:20

"W gabinecie dentalux znalazlem się wlasciwie przypadkiem, bo z polecenia i naprawdę ciesze się ze tak wyszlo. Bardzo mila obsluga, zabieg zwiazany z leczeniem zeba został przeporwadzony bardzo sprawnie, a bolu jakos nie czulem. Troche nie rozumiem niektorych opini notyczacych wysokich cen, według mnie są rozsadne i jak najbardziej adekwatne do poziomu przeprowadzanych uslug. Serdecznie pozdrawiam, a sam gabiet polecam." źródło: google opinie Puławska

2017-01-31 21:16:08

"Trafiłam do lecznicy na nocnym dyżurze. Bardzo sympatycznie i fachowo. Młodziutki Pan doktor profesjonalnie dokonał ekstrakcji, po uprzednim prześwietleniu. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję :-)" źródło: google opinie (Racławicka)

2017-01-30 12:08:07

Polecam Lek. stom. pana Mikołaja Lepczyńskiego (przyjmuje w lecznicy przy ul. Puławskiej). Bardzo szybka a zarazem dokładna, profesjonalna pomoc. Pan doktor wraz z przemiłą Panią asystent wprowadzili bardzo sympatyczną i spokojną atmosferę i zminimalizowali stres który zawsze towarzyszy mi przy takich zabiegach. Cały zabieg kanałowego leczenia był dokładnie wytłumaczony, " po wszystkim" zrobione zdjęcie RTG na którym został mi pokazany perfekcyjnie zrobiony ząb. Prawie rok po zabiegu i nic się złego nie dzieje. Polecam :)

2017-01-30 11:59:50

Trafiłam do lecznicy przy ul. Puławskiej z polecenia i nie żałuję. Bardzo miła obsługa, czysto, profesjonalna pomoc, szybko i (na ile to tylko możliwe) bezboleśnie. Polecam :)

2017-01-26 11:45:09

"Generalnie wizyta u stomatologa nie należy do najprzyjemniejszych,ale tu było całkiem spoko." źródło: google opinie (Racławicka)

2016-12-15 00:00:00

"Leczę się u Pani Wesołowskiej ma rewelacyjne podejście do mnie która panicznie boi się dentysty oraz do dzieci i wszyscy są bardzo zadowoleni" źródło: google opinie

2016-12-12 11:52:02

"Dzisiaj poszłam do dentysty na rwanie zęba. Panika totalna. Jednak w gabinecie czekała mnie miła niespodzianka. Pani doktor jest bardzo miła, wszystko mi tłumaczyła, ani znieczulenie,ani rwanie nie bolało w ogóle. Bardzo polecam." źródło: google opinie (Racławicka)

2016-10-19 00:00:00

"Pani Doktor Dobieżyńska - super babka, profesjonalista w każdym calu, do tego bardzo miła i ciepła osoba. Serdecznie polecam ! :)" źródło: google opinie

2016-10-16 20:10:07

"Весьма хорошая клиника. Врачи приветливые, выслушают и обьяснят все до мелочей если попросить. Качеством обслуживания остался очень доволен (чистка, пломбы). Сделали скидку в 5% в связи с большим, если можно так сказать, заказом. В общем, не пожалел о заплаченых деньгах. Советую всем. Не знаю есть ли в наличии русскоговорящие врачи, но если у Вас базовый польский и есть умение хорошо жестикулировать, то думаю общий язык найдете ;) Pozdrowienia dla Pani Joanny :)"

2016-09-28 00:00:00

"Przed przystapieniem do zabiegu usuniecia dwoch osemek, a byly to oddzielne wizyty, wybralam sie do dr Konrada Krszyny. Wszystko spokojnie wytlumaczyl. Sam zabieg przebiegal bezbolesnie. Lekarz jest bardzo sympatyczny i uprzejmy. Pozytywne nastawienie do pacjenta, jego pytan i watpliwosci. Z nicym sie nie spieszy. Polecam serdecznie!" źródło: google opinie

2016-08-18 00:00:00

"wszystko ok. obsługa miła, Pani doktor bardzo rzeczowo i z dużą empatią podeszła do tematu. Polecam :)" źródło: google opinie

2016-08-12 17:33:10

"After several years visiting both Dentalux clinics for different treatments I can honestly say that I am really pleased with the professional service that has always been offered. Moreover, I am truly grateful for the excellent care that I received. I would like to extend my gratitude with a special thank you to Sylwia (dental hygienist) who is simply incredible, especially when considering the tender care given to extremely sensitive teeth. Furthermore, I believe that the prices are very reasonable in comparison to other clinics in Warsaw. I should also like to point out that I encountered no problems communicating with doctors in English. Highly recommended." źródło: google opinie

2016-08-08 10:02:11

"Złego słowa nie dam powiedzieć o mojej dentystce, która pracuje w tej klinice, leczę się już u niej od dłuższego czasu, ale opłaciło się, bo naprawdę czuję różnicę. Skończyły się niespodzianki, bolące zęby i niepasujące wypełnienia, a miałem i takie doświadczenia u innego dentysty. Mają też fenomenalne podejście do dzieciaków, nie ma mowy o strachu, wszystko w miłej, spokojnej atmosferze, z cierpliwością (czasem anielską), tak jak być powinno! Przyprowadziłem swoją rodzinę i przysyłam znajomych. Nie rozumiem skąd tyle złych opinii w internecie, bo trochę czasu już tam spędziłem i nie zauważyłem jeszcze nigdy niezadowolonego po wizycie klienta. ;) Ceny normalne, a w dodatku prawie zawsze dostaję jakiś rabat, jako „stały klient”, natomiast poziom usług jest zdecydowanie ponadstandardowy. Wszystko jest na miejscu, nie ma wysyłania do innych przychodni np. na zdjęcie albo mikroskop. Duży zespół lekarzy specjalistów, którzy prowadzą skomplikowane leczenia wspólnie. Widzę, że jestem w naprawdę dobrych rękach'" źródło: google opinie

2016-08-01 09:59:45

Pani doktor Czyżewska. Doskonały lekarz. Niezwykle delikatny stomatolog. Pani doktor odbudowałam mi jedynkę. Zrobiła to profesjonalnie, fachowo i pieczołowicie. Dentalux znalazłam przypadkowo, gdy pilnie potrzebowałam pomocy (sobota wieczorem !). Jestem bardzo zadowolona, że tu trafiłam i dodatkowo to tego właśnie lekarza. Polecam.

2016-06-10 08:24:26

"Profesjonalne usługi, miły personel, polecam." źródło: google opinie (Racławicka)

2016-01-30 00:00:00

"Nie mam zbyt dużego doświadczenia z tą kliniką, ale te, które mam są pozytywne. Dzisiaj usunęłam ósemkę u dr Krszyny, który zrobił to w sposób bardzo profesjonalny, dokładając starań żebym odczuwała jak najmniejszy strach. Dodam, że tydzień wcześniej odmówiłam wykonania zabiegu innemu chirurgowi, ponieważ jego podejście do pacjenta było wyjątkowo przedmiotowe i nieludzkie. Z pełną odpowiedzialnością zarekomendowałabym tego lekarza każdemu, kto ma w planach podobny zabieg. Asystentka bardzo sympatyczna, obsługa na recepcji przemiła, skojarzenia bardzo dobre z całym zespołem, z którym miałam bezpośrednią styczność. Na co dzień jestem pod opieką innego stomatologa, ale nie mam powodów żeby się przyczepić. Naprawdę polecam." źródło: google opinie

2015-05-13 00:00:00

"Jestem bardzo zadowolona z wizyty w klinice. Miła i profesjonalna obsługa." źródło: google opinie

2015-04-29 13:43:36

Ja póki co mam pierwsze doświadczenie za sobą i to z tego weekendu, więc chciałem się odwdzięczyć, bo potrzebowałem pilnej pomocy i choć nie było już wolnych miejsc żeby się zapisać (ilość pacjentów w poczekalni w niedzielę wieczorem też świadczy wymownie o popularności, jaką cieszy się ten dentysta), pani lekarz przyjęła mnie dodatkowo, i uwaga - poza godzinami pracy przychodni (maga pro ode mnie za takie podejście do klienta). Tak trzymać :) Nie spotkałem się jeszcze w życiu, żeby gdzieś wydłużyli godziny pracy, żeby przyjąć wszystkie potrzebujące osoby, mimo braku miejsc, miła niespodzianka, pozdrawiam moją dentystkę! POLECAM!

2014-05-15 00:00:00

"moje doświadczenia z Dentaluxem są pozytywne - od pierwszej wizyty do dziś, od samego początku chodze dr Grabowskiej. wielkich problemów z zębami nie mam, pare oczywiście trzeba było wyleczyć, wstawic plomby, a tak to standardowe zabiegi typu piaskowanie czy wybielanie. Klinika jest ładnie urządzona, widać ze zainwestowali w nowoczesny sprzęt." źródło: google opinie

2012-05-30 09:35:28

Nie mam porównania do innych klinik w Warszawie, bo Dentalux ze względu na to, że przyjmują 24h był moim pierwszym wyborem i nie zapowiada się żebym to zmieniała. Są rewelacyjni. W nagłych przypadkach jeśli akurat ktoś nie może przyjąć na Racławickiej (a to się zdarza akurat rzadko) kierują do drugiego punktu na Ursynowie. Z zębami uporali się bardzo szybko i bezboleśnie do tego w bardzo sympatycznej atmosferze. Ceny może nie są najniższe ale za zdrowe zęby jestem w stanie zapłacić dużo, zwłaszcza jeśli wiem, że płacę za dobrze wykonaną pracę.

2012-04-05 00:00:00

"Leczę się u nich od kilku lat. Na szczęście nie przydarzyło mi się nic bardzo poważnego, a wszystkie mniejsze zabiegi miałem robione bez problemu i w miłej atmosferze. Zęby mam teraz zupełnie zdrowe i polecam tego dentystę. (ja się leczyłem na Racławickiej)". źródło: google opinie

2011-08-19 10:04:27

Polecam wszystkim Pana Doktora Skrzypczyńskiego. To genialny stomatolog, szybki, sprawny, opanowany i niezwykle profesjonalny. Także to cudowny człowiek, wesoły i pogodny. U Doktora Skrzypczyńskiego byłam już 2 razy i mam do niego 100% zaufanie. Dziś miałam ekstrakcję drugiej już ósemki - zabieg był nieco skomplikowany ze względu na anomalie anatomiczne, ale wszystko poszło bardzo dobrze. Jeśli to byłoby możliwe, to nie chciałabym już chodzić do żadnego innego stomatologa. Panie Doktorze, dziękuję bardzo za profesjonalną pomoc.

2007-09-28 22:11:39

Ja byłam w Dentalux z moim dzieckiem. Trafiłam do fantastycznej Pani dr, ciepłej, cierpliwej, umiejącej dotrzeć do mojego urwisa. Zaproponowała mi program profilaktyki i od dwóch lat moje dziecko nie ma nowych dziur. Sama byłam u chirurga, z powodu zatrzymanych ósemek. Wyjął je z kości w siedem minut -pierwszą i w dziesięć minut -drugą. Nie zdążyłam się przestraszyć, a tu było już po wszystkim! Polecam!